Многопрофилна
Ветеринарна Клиника

 

Интензивни грижи

При много от състоянията свързани с голям травматизъм (например една тежка травма на гръден кош съчетана с множество различна фрактури) оказването на спешна първа помощ и последващите интензивни грижи са е единственото определящо !
В клиниката има условия за 24ч/7дни в седмицата интензивни грижи, цялата необходима апаратура за поддържане и проследяване на критични пациенти, реанимация, пациентни монитори , инфузионни апарати , апарати за изкуствено дишане, възможност за спешни кръвна картина, биохимия и електролити, рентген, ехограф и други изследвания.
При някои случаи нуждата от интензивни грижи могат да продължи от  часове до дни, в зависимост от състоянието и тежестта на уврежданията. Понякога състоянието се подобрява бавно, а друг път за съжаление влошаването е рязко.
Работата между пациент и лекар е двустранна, а доверието има ключова роля и то се гради в годините. Вашият лекуващ лекар и целият екип ще направи всичко възможно да помогне!
Ако вашето животното е пациент в клиниката можете да  получите информация за състоянието му по телефона или да дойдете за свиждане на място всеки ден след 13 ч до 18 ч. Трябва да знаете, че понякога екипът от лекари е зает именно с оказването на животоспасяваща спешна помощ или обслужва  критичен пациент, поради което е възможно да се получи известно забавяне на записания от вас час за преглед или забавяне във връщането на обаждане към вас. Предварително се извиняваме и молим за вашето разбиране.


Поверителност/Бисквитки

© 2020 Многопрофилна Ветеринарна клиника. All Rights Reserved. Design by IM