Многопрофилна
Ветеринарна Клиника

 

За колеги

Уважаеми колеги,

предлагаме Ви съвместна работа за успешна диагностика, терапия и дългосрочно менажиране на сложни случаи в областта на мекотъканна хирургия, ортопедия, неврохирургия, онкология, дерматология, акушерство и гинекология, ехография, рентгенография.
  • Ние ще Ви съдействаме в уточняването на крайната диагноза, чрез използването на нашата апаратура - ендоскоп, ехограф, рентген, лаборатория, интрадермални тестове за алергии, цитологична и патологична диагностика.
  • Бихме могли да предоставим на вас и вашите пациенти и пълния набор ендоскопска диагностика: бронхоскопия, гастроскопия, колоноскопия, езофагоскопия, риноскопия, ларингоскопия, отоскопия, вагиноскопия, хистероскопия, цистоскопия и вътрематочно ендоскопско осеменяване.
  • Може да се обърнете към нас за изработване на план за лечение и поддържане на пациенти с хронични алергични проблеми, рецидивиращи отити. Предлагаме интрадермални тестове за алергии, последваща имунотерапия за десенсибилизация и осигуряване на един по-комфортен живот на пациентите с тежки кожни проблеми, на техните собственици и на вас техните лични лекари.
  • Може да съдействаме на вас и ваши пациенти за замразяване и съхранение на сперма, изпращането и до всяка една точка на света, изкуствено осеменяване със свежа, охладена и замразена сперма.
  • Ще Ви помогнем в предоставянето на една завършена услуга - поставяне на прецизна диагноза, изработване на схема за лечение, стратегия за менажиране на хронични пациенти, извършване на сложна хирургична интервенция.
  • Ако имате нужда от денонощен стационар за вашите пациенти можете да използвате ресурса на клиниката за инфекциозни и неинфекциозни пациенти.
  • Осигуряваме денонощен хирург, който може да ви съдейства за спешно цезарово сечение.
  • Ще бъдете ежедневно информирани за състоянието на вашия пациент.
  • Можете да участвате във всяка една процедура от диагностиката до сложната хирургична интервенция.

По този начин вие можете да използвате пълният ресурс на клиниката в услуга на вашите дългогодишни пациенти.

Пациентът задължително продължава своето лечение при вас, във вашата практика, под вашите ежедневни професионални грижи.

Ние сме професионалисти и държим на коректността и колегиалността в отношенията. При интерес за партньорство можете да се свържете с нас.

Направление може да изтеглите от тукПоверителност/Бисквитки

© 2020 Многопрофилна Ветеринарна клиника. All Rights Reserved. Design by IM